Bob Dylan ‎– More Bob Dylan Greatest Hits



Volume I
A1 Watching The River Flow 3:36
A2 Don’t Think Twice, It’s All Right 3:38
A3 Lay, Lady, Lay 3:17
A4 Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again 7:08
B1 I’ll Be Your Baby Tonight 2:40
B2 All I Really Want To Do 4:04
B3 My Back Pages 4:24
B4 Maggie’s Farm 3:52
B5 Tonight I’ll Be Staying Here With You 3:21
Volume Il
C1 She Belongs To Me 2:50
C2 All Along The Watchtower 2:32
C3 The Mighty Quinn (Quinn The Eskimo) 2:46
C4 Just Like Tom Thumb’s Blues 5:28
C5 A Hard Rain’s A-Gonna Fall 6:50
D1 If Not For You 2:41
D2 It’s All Over Now, Baby Blue 4:16
D3 Tomorrow Is A Long Time 3:02
D4 When I Paint My Masterpiece 3:24
D5 I Shall Be Released 3:04
D6 You Ain’t Goin’ Nowhere 2:43
D7 Down In The Flood 2:47

Код: S 67239 Категории: , Етикет:


Състояние на плочата: Very Good  (VG)

Състояние на обложката: Good + (G+)

Плочата е почистена на вакуумна машина OKKI NOKKI

Допълнителна информация






Грамофонни плочи


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Bob Dylan ‎– More Bob Dylan Greatest Hits“

Също може да ви хареса…